Op zoek naar een SEO partner?

Bij Digital Desert leveren we al jaren werkzaamheden voor grote online marketing agencies in Nederland. Dit white-label aanbod is ontstaan omdat we merken dat veel agencies soms stoeien met de interne capaciteit of net niet voldoende kennis hebben over een bepaalde fase in een SEO traject. Het is natuurlijk ook logisch; SEO bestaat uit meerdere fases en de één heeft meer verstand van een fase dan de andere.

Omdat wij al vanaf de start van Digital Desert het doel hebben gehad om een volledig SEO team op te bouwen dat zowel voor eigen websites, klanten en agencies kan worden ingezet, is onze infrastructuur ook zo opgebouwd. We hebben een systeem opgezet waarbij we op een professionele manier en met zeer scherpe tarieven een white-label dienstverlening aan kunnen bieden.

De dienstverlening bestaat op dit moment uit verschillende onderdelen zoals; technische audits, content audits en linkbuilding. We maken al onze keuzes op basis van data. Dit doen wij omdat we aan de ene kant zeer veel positieve effecten zien bij onze 50+ eigen websites/projecten. Daarnaast geloven we dat data het enige is dat Google ons als het ware ‘laat zien’ in de SERP.

Al onze werkzaamheden worden uitgebreid getest. We gebruiken onze eigen websites om te testen en we hebben inmiddels een klein (bewust klein) netwerk opgebouwd met SEO specialisten die zeer winstgevend zijn in de SEO community. Deze combinatie van kennis zorgt ervoor dat we altijd de beste technieken gebruiken. Ben jij de volgende die van deze dienstverlening gebruikt wil maken?

website portret niels
Niels Emmen – SEO/Lead Specialist

Gratis 5 linkbuilding uren uit laten voeren?

Wat we kunnen?

Welke fases binnen een SEO traject kunnen we voor je uitvoeren

Technische Audit

Technische Audit

Een diepgaande technische analyse van de website. Het is echter heel tijdrovend om deze analyse handmatig uit te voeren, zeker als je geen 'standaard audit' uit een tool gebruikt en je wel alles wat belangrijk is wilt checken. Op dit moment telt deze 'checklist' +/- 150 punten die handmatig worden gecheckt. Deze checklist is zorgvuldig opgezet en krijgt (zodra uit een test blijkt dat het werkt) constant updates. Deze losse technische analyse is al te bestellen vanaf €500,-.

Content Audit

Content Audit

Omdat we data-driven zijn, hebben we ook een checklist voor de onpage optimalisatie per pagina. Op dit moment hebben we +/- 40 checks in onze 'checklist'. Ook hier geldt; het is een erg tijdrovende klus om dit voor elke pagina uit te voeren, maar iedereen weet dat het juist heel belangrijk is om al deze punten voor 100% geoptimaliseerd te hebben staan. We leveren al on-page analyses aan vanaf €100,-.

Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is erg tijdrovend en niet-uitdagend werk. Veel agencies vinden het lastig om personeelsleden gemotiveerd te houden. Omdat wij ook linkbuilding data-driven aanvliegen wordt er altijd per zoekwoord een diepgaande link analyse gemaakt. Vervolgens wordt een strategie bepaald en worden de links aangemaakt. Je kunt bij ons al linkbuilding uitbesteden voor €45,- per uur.

Interesse in een specifiek audit?

Testimonials

Een aantal klanten van Digital Desert aan het woord

Niels zorgt ervoor dat onze SEO perfect geoptimaliseerd is. Naast dat Niels een echte vakidioot is, is hij sociaal ook nog erg prettig in de omgang en oplossingsgericht. En het belangrijkste, de meetbare resultaten zijn erg goed!
Coen Vleugels
Art Director Vormgenoten
Eindelijk een bedrijf dat ook echt nakomt wat er word beloofd namelijk hoog scoren in Google. Erg blij met de werkzaamheden die Niels voor mijn bedrijf heeft verricht! Vakman pur sang.
Jim van de Mortel
Eigenaar VDM Schilders
Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case Studies

Daad bij het woord!

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 16-06-2020 (Nog steeds goede rankings) Resultaat Nadat we schildereindhoven.nl voor de term 'schilder Eindhoven', 'schildersbedrijf Eindhoven' en 'latex spuiten Eindhoven' op #1 hebben gekregen (lees deze case study), kwam ook de vraag om voor de term 'schilder Veldhoven' naar de #1 positie te gaan. Iets complexer, omdat we…

Read more

Van 0 naar 3000 organische bezoekers per maand

Laatste update 30-1-2020 Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina's dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien…

Read more

LoodgieterAlmere036 – Organische Groei 120%+

Laatste update 30-1-2020ResultaatBegin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit toch een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten actief zijn.DoelstellingenStabiele topposities voor de belangrijkste zoektermen.White hat SEO doorvoeren; duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar is…

Read more