Kies voor Lokale Expertise

Met onze kennis gegarandeerd resultaat

Begonnen in 2011 met SEO Tilburg door het opzetten van lokale websites en leadgeneratie websites op de zolderkamer. Inmiddels een team opgezet en tot op heden zijn we dagelijks bezig met 100+ websites die we ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in Google. Echter hebben wij een systeem ontwikkeld dat voor succes zorgt en future-proof is. We gebruiken deze strategie ook telkens weer voor onze eigen websites en andere ondernemers.

Met dit bewezen systeem en de juiste kennis willen we ook jou graag helpen met het verhogen van je omzet!

website portret niels
Niels Emmen – SEO/Lead Specialist

Gratis een Maatwerk SEO Stappenplan ontvangen?

Waar zijn wij goed in?

Lees hieronder meer over de verschillende diensten.

Meer Leads

Meer Leads

Goed ranken is leuk, maar het gaat om de extra klanten die je realiseert. Doelgerichte bezoekers doorsturen, daar zijn wij, als marketing bureau, goed in.

Lees meer
Full-Service SEO

Full-Service SEO

Wil je SEO niet zelf doen? Geen probleem, wij doen het werk en jij profiteert van het resultaat en dus extra klanten.

Lees meer
'Losse' optimalisaties

'Losse' optimalisaties

Alleen hulp nodig bij bepaalde stappen binnen een SEO traject? Wij verkopen sinds kort ook 'losse' optimalisaties!

Lees meer
Linkbuilding

Linkbuilding

Het vergaren van kwalitatieve links is lastig en zeer tijdrovend, laat ons dit voor je doen en focus zelf op andere belangrijke zaken

Lees meer

Benieuwd naar het gratis SEO Stappenplan?

Testimonials

Een aantal klanten van Digital Desert aan het woord

Niels zorgt ervoor dat onze SEO perfect geoptimaliseerd is. Naast dat Niels een echte vakidioot is, is hij sociaal ook nog erg prettig in de omgang en oplossingsgericht. En het belangrijkste, de meetbare resultaten zijn erg goed!
Coen Vleugels
Art Director Vormgenoten
Eindelijk een bedrijf dat ook echt nakomt wat er word beloofd namelijk hoog scoren in Google. Erg blij met de werkzaamheden die Niels voor mijn bedrijf heeft verricht! Vakman pur sang.
Jim van de Mortel
Eigenaar VDM Schilders
Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case Studies

Daad bij het woord!

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 16-06-2020 (Nog steeds goede rankings) Resultaat Nadat we schildereindhoven.nl voor de term 'schilder Eindhoven', 'schildersbedrijf Eindhoven' en 'latex spuiten Eindhoven' op #1 hebben gekregen (lees deze case study), kwam ook de vraag om voor de term 'schilder Veldhoven' naar de #1 positie te gaan. Iets complexer, omdat we…

Read more

Van 0 naar 3000 organische bezoekers per maand

Laatste update 30-1-2020 Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina's dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien…

Read more

LoodgieterAlmere036 – Organische Groei 120%+

Laatste update 30-1-2020ResultaatBegin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit toch een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten actief zijn.DoelstellingenStabiele topposities voor de belangrijkste zoektermen.White hat SEO doorvoeren; duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar is…

Read more

SEO Tilburg

Beter vindbaar op het internet? Kies voor Digital Desert!

Betere online vindbaarheid dankzij SEO Tilburg
Wij zorgen voor zoekmachine optimalisatie waarbij:

  • je op de eerste pagina van een zoekmachine terechtkomt.
  • de kans op websitebezoekers op deze manier een stuk groter is.

SEO Tilburg zorgt voor meer bezoekers én meer klanten: goede online marketing
SEO tilburgKlinkt het bovenstaande jou als muziek in de oren? Dan ben je vast en zeker benieuwd waar SEO Tilburg allemaal voor zorgt. Dat hangt er maar net vanaf wat je wilt. Veel sites hechten waarde aan een hoge ranking door zoekmachine optimalisatie, maar wij gaan verder dan dat. Een hoge positie in een zoekmachine is leuk, maar dit levert je nog niet per se extra klanten op. We zorgen ervoor dat ze doelgericht doorgestuurd worden, waardoor je meer verkeer krijgt. Aan deze gasten op je website alleen heb je natuurlijk niet veel. Je wilt immers ook dat ze uiteindelijk klant bij jou worden. Dit behoort ook tot de specialiteiten van. Je bereikt dus ook echt iets wanneer je een beroep op ons doet.

Full service SEO
Voordat er meer verkeer naar jouw site komen, moet deze natuurlijk eerst zoekmachinevriendelijk worden ingericht (je dient eerste de beste zoekwoorden te selecteren, na het selecteren van de beste zoekwoorden kun je aan de slag. Wij zorgen er allereerst voor dat de voorkant van jouw website er goed uitziet. Ook besteden we aandacht aan de inhoud van de teksten op jouw site met de juiste aantal zoekwoorden optimaliseren. Zoekmachines kijken daarna.

SEO Tilburg doet ook aan linkbuilding
Besteed uit aan ons bedrijf in Tilburg? Dan weet je zeker dat je meer én meer klanten krijgt. Dit doen we niet alleen door aandacht aan jouw eigen site te geven. Nee, we zorgen er namelijk ook voor dat er links naar jouw site geplaatst worden op andere websites. Dit doen we niet door zoveel mogelijk links te creëren. Nee, we zorgen ervoor dat het waardevolle links zijn. De kwaliteit van een link is namelijk belangrijker dan de kwantiteit. Dit weten wij, als seo specialist, maar al te goed, waardoor het echt zinvol is om linkbuilding of de gehele zoekmachine optimalisatie aan ons uit te besteden Tilburg.

|