Kies voo SEO Den Bosch

Met onze kennis gegarandeerd resultaat

Begonnen in 2011 met het opzetten van lokale websites en leadgeneratie websites op de zolderkamer. Inmiddels een team opgezet en tot op heden zijn we dagelijks bezig met 100+ websites die we ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in Google. Echter hebben wij, SEO Den Bosch een systeem ontwikkeld dat voor succes zorgt en future-proof is. We gebruiken deze strategie ook telkens weer voor onze eigen websites en andere ondernemers.

Met dit bewezen systeem en de juiste kennis willen we ook jou graag helpen met het verhogen van je omzet!

website portret niels
Niels Emmen – SEO/Lead Specialist

Gratis een Maatwerk SEO Stappenplan ontvangen?

Waar zijn wij goed in?

Lees hieronder meer over de verschillende diensten.

Meer Leads

Meer Leads

Goed ranken is leuk, maar het gaat om de extra klanten die je realiseert. Doelgerichte bezoekers doorsturen, daar zijn wij goed in.

Lees meer
Full-Service SEO

Full-Service SEO

Wil je SEO niet zelf doen? Geen probleem, wij doen het werk en jij profiteert van het resultaat en dus extra klanten.

Lees meer
'Losse' optimalisaties

'Losse' optimalisaties

Alleen hulp nodig bij bepaalde stappen binnen een SEO traject? Wij verkopen sinds kort ook 'losse' optimalisaties!

Lees meer
Linkbuilding

Linkbuilding

Het vergaren van kwalitatieve links is lastig en zeer tijdrovend, laat ons dit voor je doen en focus zelf op andere belangrijke zaken

Lees meer

Benieuwd naar het gratis SEO Stappenplan?

Testimonials

Een aantal klanten van Digital Desert aan het woord

Niels zorgt ervoor dat onze SEO perfect geoptimaliseerd is. Naast dat Niels een echte vakidioot is, is hij sociaal ook nog erg prettig in de omgang en oplossingsgericht. En het belangrijkste, de meetbare resultaten zijn erg goed!
Coen Vleugels
Art Director Vormgenoten
Eindelijk een bedrijf dat ook echt nakomt wat er word beloofd namelijk hoog scoren in Google. Erg blij met de werkzaamheden die Niels voor mijn bedrijf heeft verricht! Vakman pur sang.
Jim van de Mortel
Eigenaar VDM Schilders
Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case Studies

Daad bij het woord!

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 16-06-2020 (Nog steeds goede rankings) Resultaat Nadat we schildereindhoven.nl voor de term 'schilder Eindhoven', 'schildersbedrijf Eindhoven' en 'latex spuiten Eindhoven' op #1 hebben gekregen (lees deze case study), kwam ook de vraag om voor de term 'schilder Veldhoven' naar de #1 positie te gaan. Iets complexer, omdat we…

Read more

Van 0 naar 3000 organische bezoekers per maand

Laatste update 30-1-2020 Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina's dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien…

Read more

LoodgieterAlmere036 – Organische Groei 120%+

Laatste update 30-1-2020ResultaatBegin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit toch een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten actief zijn.DoelstellingenStabiele topposities voor de belangrijkste zoektermen.White hat SEO doorvoeren; duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar is…

Read more

SEO Den Bosch

Zo zorgt Digital Desert voor een betere positie van jouw website in Google

Zelf jouw site verbeteren om bovenaan komen in Google
Ben je redelijk handig met websites, het internet, online marketing en analyse? Dan denk je mogelijk dat je er zelf wel voor kunt zorgen dat jouw site beter te vinden is d.m.v. marketing. Dat kan inderdaad, maar je moet in dat geval wel kennis van zaken zoals online marketing hebben. Deze kennis ontbreekt bij heel wat mensen op online vlak. Vaak wordt gedacht dat het voldoende is om zoekwoorden in teksten op jouw site te verwerken om beter vindbaar te worden. Jouw site kan door de zoekwoorden hoger in de resultaten komen. De kans is echter minimaal dat je door alleen het aanpassen van teksten en toevoegen van zoekwoorden op de eerste pagina van bijvoorbeeld zoekmachines als Google terechtkomt. Wil je dit wel? Dan moet er heel wat, online marketing, gebeuren. Daarom is het beter om zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan SEO Den Bosch. Onze SEO specialist Den Bosch helpt je graag met je online activiteiten. Den Bosch, Den Bosch, Den Bosch.

Niet iedere website trekt veel bezoekers. Hoe minder traffic jouw website trekt, des te kleiner de kans dat er iets afgenomen wordt. Heb je bijvoorbeeld een webshop? Dan is het natuurlijk handig om veel mensen naar jouw site te trekken. Goed vindbaar is dan een logisch gevolg. Daarna zorgt goed vindbaar voor jouw  bedrijf natuurlijk ook meer verkeer.

Meer websitebezoekers
SEO Den Bosch

  • Door SEO Den Bosch in te schakelen voor optimalisatie van jouw website
  • Krijg je hoe dan ook meer bezoekers door optimaliseren.
  • Optimaliseren van de website op basis van conversie betekent meer klanten.
  • Linkbuilding is essentieel voor je bedrijf /website. Laat ons advies hierin geven

Onze SEO specialist Den Bosch helpt je graag. 

|