Kies voor SEO Breda

Met onze kennis gegarandeerd resultaat

Begonnen in 2011 met het opzetten van lokale websites en leadgeneratie websites op de zolderkamer. Inmiddels een team opgezet en tot op heden zijn we dagelijks bezig met 100+ websites die we ranken in de lokale zoekresultaten van Google.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in Google. Echter hebben wij een systeem ontwikkeld dat voor succes zorgt en future-proof is. We gebruiken deze strategie ook telkens weer voor onze eigen websites en andere ondernemers.

Met dit bewezen systeem en de juiste kennis willen we ook jou graag helpen met het verhogen van je omzet!

website portret niels
Niels Emmen – SEO/Lead Specialist

Gratis een Maatwerk SEO Stappenplan ontvangen?

Waar zijn wij goed in?

Lees hieronder meer over de verschillende diensten.

Meer Leads

Meer Leads

Goed ranken is leuk, maar het gaat om de extra klanten die je realiseert. Doelgerichte bezoekers doorsturen, daar zijn wij goed in.

Full-Service SEO

Full-Service SEO

Wil je SEO niet zelf doen? Geen probleem, wij doen het werk en jij profiteert van het resultaat en dus extra klanten.

Website Optimalisatie

Website Optimalisatie

Het optimaliseren van de website op basis van techniek en content. Twee belangrijke pijlers bij het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie.

Linkbuilding

Linkbuilding

Het vergaren van kwalitatieve links is lastig en zeer tijdrovend, laat ons dit voor je doen en focus zelf op andere belangrijke zaken

Benieuwd naar het gratis SEO Stappenplan?

Case Studies

Daad bij het woord!

Van 0 naar 3000 organische bezoekers per maand

Laatste update 30-1-2020ResultaatBegin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina's dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien enorme verbeteringen.…

Read more

LoodgieterAlmere036 – Organische Groei 120%+

Laatste update 30-1-2020ResultaatBegin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit toch een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten actief zijn.DoelstellingenStabiele topposities voor de belangrijkste zoektermen.White hat SEO doorvoeren; duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar is…

Read more

Koopjeserver – 249% Groei Gerealiseerd

Laatste update 30-1-2020 (organisch verkeer blijft stijgen!)ResultaatMidden augustus 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door Koopjeserver.nl. Zij gaven aan dat ze beter gevonden wilde worden op termen die relevant waren aan 'minecraft' en dan met name de hosting gerelateerde termen. We zijn nu iets meer dan een half…

Read more

SEO Breda

Meer klanten? Digital Desert regelt het voor je!

Als ondernemer in Breda heb je tegenwoordig uiteraard een eigen website en doe je aan online marketing in zoekmachines. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je ook online vindbaar bent op verschillende zoekwoorden. Online marketing en vindbaarheid is tegenwoordig ontzettend belangrijk, want veel mensen zoeken eerst op het internet (middels zoekwoorden) voor zij een keuze maken. De kans is groot dat ze verschillende sites bezoeken. Vaak kijken ze niet verder dan de eerste pagina van een zoekmachine. Het kost hen anders onnodig veel tijd om datgene te vinden wat ze zoeken.

  • Verkoop je producten?
  • Of kunnen mensen diensten afnemen bij jouw bedrijf?

Dan is het dus zaak om op de eerste pagina van een zoekmachine te komen. Digital Desert, de SEO specialist, zorgt ervoor dat je meer klanten krijgt door online marketing, SEO, linkbuilding etc!

Op de eerste pagina dankzij SEO Breda

SEO Breda realiseert klanten
Uiteraard wil je dat ze bij jou kopen. SEO Breda kan met online marketing hiervoor zorgen. Wij maken namelijk klanten van de mensen op jouw website. Dankzij SEO Breda doen zij een aankoop op jouw website in plaats van op de site van een directe concurrent.

Meer succes dankzij linkbuilding
SEO Breda

Laat zoekmachine optimalisatie volledig over aan SEO Breda
Je kunt ervoor kiezen om zoekmachine optimalisatie als onderdeel van online marketing gedeeltelijk uit te besteden aan het marketing bureau SEO Breda. Zo kun je ons inschakelen voor optimaliseren, het genereren van leads, het opzetten van een linkbuildingcampagne en het optimaliseren van zoekwoorden.

|