Hulp nodig bij bepaalde stappen binnen SEO?

Bij Digital Desert begrijpen we dat er steeds meer informatie over SEO te vinden is binnen Google. Misschien heb je al eens een zoekwoordenonderzoek gedaan of ben je al bezig geweest met linkbuilding. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om ‘losse’ optimalisaties aan te bieden. Op deze manier is het een stuk laagdrempeliger om een optimalisatie te ontvangen met de kennis die je van ons gewend bent. Ons advies is echter wel om deze alleen aan te vragen wanneer er voldoende kennis in huis is over SEO.

‘Losse’ optimalisaties bestaan globaal uit twee categorieën. Enerzijds hebben we de audits waarbij we een complete analyse maken van de website volgens ons getest systeem. Dit zijn de technische audits, het zoekwoordenonderzoek en de content optimalisatie audits. Hierbij wordt in een eenvoudig format weergegeven wat er nu niet goed gaat op de website. De andere categorie is het daadwerkelijk doorvoeren van de audits. Dit betekent dat we alle punten die niet goed staan in een audit, gaan verbeteren op de website.

Waarom hebben we deze in twee categorieën verdeeld? De audits die we maken kunnen vervolgens eenvoudig worden geoptimaliseerd door iemand anders. Het belangrijkste is, dat je weet wat er nu niet goed staat. Natuurlijk hebben wij het liefst dat we ook de optimalisaties door mogen voeren, maar je kunt dit ook heel eenvoudig zelf doen!

Wil je zelf je SEO kennis verbeteren voordat je ‘losse’ optimalisaties gaat bestellen? We hebben een zeer uitgebreide Beginners Handleiding SEO geschreven van +/- 60 bladzijdes. Ook geven we je alle templates en audits die wij gebruiken inclusief stap voor stap uitleg per check. Zeker de moeite waard dus! Je kunt hem hier downloaden:

website portret niels
Niels Emmen – SEO/Lead Specialist

Gratis een maatwerk SEO Stappenplan ontvangen?

Werkwijze Full Service SEO

Lees hieronder de stappen die je doorloopt bij een Full Service SEO traject

Technische Audit

Technische Audit

Een diepgaande technische analyse van de website. Op dit moment telt deze 'checklist' +/- 150 punten die handmatig worden gecheckt. Elk punt op deze lijst heeft een bewezen positief effect op de rankings van je website. Het doel is om na deze analyse zo snel mogelijk alle 'checks' die niet goed staan te optimaliseren. Zodra alles is geoptimaliseerd werken we met een aantal slimmigheidjes en tools om de website zo snel mogelijk 'opnieuw' te laten beoordelen in Google. De meeste websites zien dan al een positieve stijging in Google.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek

De volgende stap is het zoekwoordenonderzoek. Dit is een cruciale stap om de website zo goed mogelijk te optimaliseren. Meestal zijn 70% van de zoekwoorden duidelijk, maar je wil juist ook deze 30% weten. Waarom? Vaak is dit het 'laaghangend fruit' en kun je hier op korte termijn goed op scoren. De concurrentie heeft namelijk dit extra stapje niet gezet. Het uiteindelijke resultaat is een complete database met alle zoekwoorden die relevant zijn aan jouw business.

Content Audit

Content Audit

Wanneer alle content op de website staat, gaan we deze door een uitgebreide checklist halen. Op dit moment hebben we +/- 80 checks die op elke pagina goed dienen te staan. Dit is een tijdrovend proces, maar juist al deze 'kleine' optimalisaties wegen als één groot geheel mee. Het is belangrijk dat alle checks die foutief staan worden geoptimaliseerd.

Optimalisaties & Linkbuilding

Optimalisaties & Linkbuilding

Alle checks uit het technische audit en het content audit die op dit moment nog niet goed staan, kunnen we optimaliseren. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat alle punten goed komen te staan en dat de website voor de 100% is geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de volgende stap in het SEO traject uit te besteden, namelijk linkbuilding.

Interesse in een 'losse' optimalisatie?

Testimonials

Een aantal klanten van Digital Desert aan het woord

Niels zorgt ervoor dat onze SEO perfect geoptimaliseerd is. Naast dat Niels een echte vakidioot is, is hij sociaal ook nog erg prettig in de omgang en oplossingsgericht. En het belangrijkste, de meetbare resultaten zijn erg goed!
Coen Vleugels
Art Director Vormgenoten
Eindelijk een bedrijf dat ook echt nakomt wat er word beloofd namelijk hoog scoren in Google. Erg blij met de werkzaamheden die Niels voor mijn bedrijf heeft verricht! Vakman pur sang.
Jim van de Mortel
Eigenaar VDM Schilders
Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case Studies

Daad bij het woord!

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 16-06-2020 (Nog steeds goede rankings) Resultaat Nadat we schildereindhoven.nl voor de term 'schilder Eindhoven', 'schildersbedrijf Eindhoven' en 'latex spuiten Eindhoven' op #1 hebben gekregen (lees deze case study), kwam ook de vraag om voor de term 'schilder Veldhoven' naar de #1 positie te gaan. Iets complexer, omdat we…

Read more

Van 0 naar 3000 organische bezoekers per maand

Laatste update 30-1-2020 Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina's dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien…

Read more

LoodgieterAlmere036 – Organische Groei 120%+

Laatste update 30-1-2020ResultaatBegin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit toch een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten actief zijn.DoelstellingenStabiele topposities voor de belangrijkste zoektermen.White hat SEO doorvoeren; duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar is…

Read more