Een Gratis SEO Stappenplan ontvangen?

eline heeffer

Eigenaar Conceptster.nl

Zeer uitgebreid stappenplan besproken dat toegespitst was voor Conceptster.nl. Duidelijk, helder en begrijpelijk uitgelegd.

Niels Emmen

SEO Specialist

Wat kun je verwachten van het 

SEO Stappenplan?

We gaan uitgebreid in op de drie pijlers binnen SEO, namelijk Techniek, Content en Linkbuilding. Per pijler geven we uitleg die relevant is voor jouw specifieke bedrijf en bijbehorende zoektermen. Na het stappenplan heb je een roadmap / SEO strategie liggen waarin exact staat beschreven hoe je naar de #1 positie in Google gaat.

SEO research van de markt

Zodra wij een stappenplan aanvraag binnen krijgen, gaan we direct van start met de SEO research. We gaan je bedrijfswebsite analyseren, concurrenten in kaart brengen en een strategie uitschrijven om hoger te scoren in Google.

Het SEO Stappenplan doornemen

Neem uitgebreid de tijd om het stappenplan rustig door te nemen. Het is flink wat informatie, dus neem de tijd ervoor. Zorg ervoor dat alles duidelijk is en dat je weet wat je dient te doen om naar de #1 positie in Google te komen.

#1 Positie in Google bemachtigen

Nu je weet wat je te doen staat, is het een kwestie van uitvoeren. Verdeel de taken intern (of bij jezelf) en zorg ervoor dat je elke dag wat kleine taken afwerkt. Lukt het uiteindelijk toch niet? Wij zijn er altijd om je te helpen!

Wie is Niels Emmen

Mijn naam is Niels Emmen en ik ben de eigenaar van Digital Desert. Samen met mijn partners zorg ik ervoor dat websites organisch beter vindbaar worden.


We volgen een bewezen SEO methode die op data gebaseerd is. De methode is zeer succesvol voor meerdere bedrijven waarmee we samen werken.

Wat andere bedrijven zeggen over Digital Desert

Hieronder staan een aantal recensies van bedrijven waarvoor we de SEO uit handen hebben genomen. De strategie die we daarbij hanteren is exact dezelfde als die we bespreken in het stappenplan.

Ben jij de volgende die naar de #1 positie in Google gaat?

coen vleugels

Art Direct bij Vormgenoten

Niels zorgt ervoor dat onze SEO perfect geoptimaliseerd is. Naast dat Niels een echte vakidioot is, is hij sociaal ook nog erg prettig in de omgang en oplossingsgericht. En het belangrijkste, de meetbare resultaten zijn erg goed!

Yannick Vendelmans

Eigenaar Duxa.nl

Geweldige ervaring met Digital Desert. Deze mannen weten precies wat ze doen en denken goed met je mee. Voor SEO moet je bij hun zijn

Jim van de mortel

Eigenaar Schildereindhoven.nl

Eindelijk een bedrijf dat ook echt nakomt wat er word beloofd namelijk hoog scoren in Google. Erg blij met de werkzaamheden die Niels voor mijn bedrijf heeft verricht! Vakman pur sang.