Wil je de volledige SEO uit handen geven?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen op dit moment voor flink wat websites de volledige zoekmachine optimalisatie. Dit is dan ook ons specialisme; zoekmachine optimalisatie. Digital Desert is geen bureau dat ook andere marketing kanalen aanbied, maar juist de focus heeft op SEO. Om die reden verslaan we ook de concurrentie. Google is elke dag in beweging en je hebt specialisten nodig die daar dagelijks op zitten. Niet alleen ons enthousiasme over SEO is daarbij belangrijk, ook de manier waarop wij de nieuwste technieken testen.

Van oorsprong is Digital Desert namelijk opgegroeid vanuit ‘eigen projecten’. We hebben inmiddels 100+ websites die we ranken in Google en deze zijn allemaal in ons eigen beheer. Het voordeel van deze websites is dat we enorm veel kunnen testen. Elke goede SEO specialist zou elke SEO techniek moeten testen, want er is teveel informatie online met te weinig onderbouwde data. Wij gebruiken deze websites in ons eigen beheer om de laatste technieken uitvoerig te testen. Werkt de nieuwe techniek? Dan voeren wij hem ook door op de websites van al onze klanten!

Wat zijn de voordelen van deze aanpak? Allereerst natuurlijk winstgevendheid. Des te sneller je de nummer #1 bereikt, des te meer omzet je gaat realiseren. Maar daarnaast is het ook belangrijk om te melden dat er een hoop kosten worden bespaard. Je investeert niet meer in een aanpassing op je website die uiteindelijk weinig of geen effect heeft. Last but not least is dat je een bedrijf bent begonnen voor de lange termijn. Je wilt niet het risico lopen dat je website geraakt wordt door een penalty waar je (soms nooit) meer vanaf komt!

website portret niels
Niels Emmen – SEO/Lead Specialist

Gratis een maatwerk SEO Stappenplan ontvangen?

Werkwijze Full Service SEO

Lees hieronder de stappen die je doorloopt bij een Full Service SEO traject

Fase 1: Techniek

Fase 1: Techniek

Een diepgaande technische analyse van de website. Op dit moment telt deze 'checklist' +/- 150 punten die handmatig worden gecheckt. Elk punt op deze lijst heeft een bewezen positief effect op de rankings van je website. Het doel is om na deze analyse zo snel mogelijk alle 'checks' die niet goed staan te optimaliseren. Zodra alles is geoptimaliseerd werken we met een aantal slimmigheidjes en tools om de website zo snel mogelijk 'opnieuw' te laten beoordelen in Google. De meeste websites zien dan al een positieve stijging in Google.

Fase 2: Zoekwoordenonderzoek

Fase 2: Zoekwoordenonderzoek

De volgende stap is het zoekwoordenonderzoek. Dit is een cruciale stap om de website zo goed mogelijk te optimaliseren. Meestal zijn 70% van de zoekwoorden duidelijk, maar je wil juist ook deze 30% weten. Waarom? Vaak is dit het 'laaghangend fruit' en kun je hier op korte termijn goed op scoren. De concurrentie heeft namelijk dit extra stapje niet gezet. Het uiteindelijke resultaat is een complete database met alle zoekwoorden die relevant zijn aan jouw business.

Fase 3: Content optimalisatie

Fase 3: Content optimalisatie

Als alle zoekwoorden in kaart zijn gebracht, gaan we deze 'mappen' en optimaliseren. We bekijken de huidige website en bepalen of we een bestaande pagina gaan optimaliseren of een nieuwe pagina gaan maken. Wanneer alle content op de website staat, gaan we deze (net als bij fase 1) door een uitgebreide checklist halen. Op dit moment hebben we +/- 80 checks die op elke pagina goed dienen te staan. Dit is een tijdrovend proces, maar juist al deze 'kleine' optimalisaties wegen als een groot geheel mee.

Fase 4: Autoriteit & Leads

Fase 4: Autoriteit & Leads

Als alle vorige stappen goed zijn doorlopen, rankt de website al een stuk beter dan daarvoor. Om echt naar de #1 positie in Google te gaan, dien je de autoriteit van de website te verhogen. Dit gebeurd grotendeels doormiddel van linkbuilding. Een belangrijke maar tijdrovende stap in het gehele SEO traject. Waarbij de andere fases ook eenmalig zijn (je hoeft ze maar één keer goed te zetten), is deze laatste fase een lange termijn handeling. Je blijft links aanmaken tot dat je de #1 positie hebt bereikt. Vervolgens kun je op de automatische piloot meer leads verwachten!

Wist je dat ook alle onderdelen bij een SEO traject los te bestellen waren?

Testimonials

Een aantal klanten van Digital Desert aan het woord

Niels zorgt ervoor dat onze SEO perfect geoptimaliseerd is. Naast dat Niels een echte vakidioot is, is hij sociaal ook nog erg prettig in de omgang en oplossingsgericht. En het belangrijkste, de meetbare resultaten zijn erg goed!
Coen Vleugels
Art Director Vormgenoten
Eindelijk een bedrijf dat ook echt nakomt wat er word beloofd namelijk hoog scoren in Google. Erg blij met de werkzaamheden die Niels voor mijn bedrijf heeft verricht! Vakman pur sang.
Jim van de Mortel
Eigenaar VDM Schilders
Fijne club. Intensief samengewerkt met Niels, die technisch zeer goed onderlegd is en overal een oplossing voor heeft. De resultaten spreken voor zich... Aanrader voor SEO en linkbuilding.
Eva Brands
Eigenaar Studio Brands

Case Studies

Daad bij het woord!

Schildereindhoven.nl – #1 Rankings deel 2

Laatste update 16-06-2020 (Nog steeds goede rankings) Resultaat Nadat we schildereindhoven.nl voor de term 'schilder Eindhoven', 'schildersbedrijf Eindhoven' en 'latex spuiten Eindhoven' op #1 hebben gekregen (lees deze case study), kwam ook de vraag om voor de term 'schilder Veldhoven' naar de #1 positie te gaan. Iets complexer, omdat we…

Read more

Van 0 naar 3000 organische bezoekers per maand

Laatste update 30-1-2020 Resultaat Begin 2019 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van Bestrijdingsservice. Een website die landelijke dekking heeft in de ongediertebestrijding branche. Flink veel pagina's dus, die allemaal goed gescoord moeten worden. We zijn inmiddels 6 maanden bezig met het traject en wie zien…

Read more

LoodgieterAlmere036 – Organische Groei 120%+

Laatste update 30-1-2020ResultaatBegin 2018 werd er contact opgenomen met Digital Desert door de eigenaar van LoodgieterAlmere036.nl. Al snel werd duidelijk dat dit toch een concurrerende branche is waar veel SEO specialisten actief zijn.DoelstellingenStabiele topposities voor de belangrijkste zoektermen.White hat SEO doorvoeren; duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn maar is…

Read more